Slovenian

Best Meditation Method in Slovenian

Sedite oz. namestite se v udobni položaj.Za meditiranje lahko sedite s prekrižanimi nogami, na tleh, lahko ležite, sedite na stolu itd.


Glejte Gurudev-ovo sliko minuto ali dve oz. tako dolgo, dokler si je ne zapomnite.Zaprite oči in molite / po tiho prosite Gurudev-a “Pomagaj mi pri 15 minutni meditaciji.” Izberete lahko časovni limit glede na vašo razpoloženje npr. 5, 10, 12, … minut.Oči ostanejo zaprte, mislite na Gurudev-ovo sliko in jo projecirajte med vaše obrvi (znano kot tretje oko). To pomeni da si morate sliko prikazati v mislih.
Med razmišljanjem na Gurudev-ovo sliko, po tiho ponavljajte skrivno Mantro ki ste jo prejeli po iniciaciji Guru Siyag-a.


Če od Guru Siyag-a niste bili iniciirani, kot mantro pojte ime katerega koli svetega bitja ali pojma v katerega verjamete kot so npr.: Gurudev, Krishna, Jezus, Elohim, Alah, Sveti oče, Om, Ljubezen, Resnica, Kundalini… itd…Med meditacijo se lahko zgodi da boste izvajali avtomatična jogična gibanja in položaje vaših okončin. Premiki z glavo, ponavljajoča gibanja glave levo, desno, polnjenje in praznjenje vašega trebuha z zrakom, ploskanje, mrmranje, smejanje… itd. Ne ustrašite sa ali skrbite, ta gibanja se zgodijo nehoteno in so povzročena od božje sile in so nujno potrebna zaradi fizičnega in spiritualnega prečiščevanja za nadaljevanje vaše duhovne poti.


Doživite lahko tudi vibracije, svetlo svetlobo, barve ali celo vizije oz. razodetja vaših prejšnjih in prihodnjih dogodkov. To pomeni da ste na dobri spiritualni poti.


Če slučajno ne doživite nič od zgoraj omenjenega, še ne pomeni, da ne napredujete. Po vsej verjetnosti je božja sila v vas že prebujena in se je mogoče odločila, da ne potrebujete tovrstnih doživetij.


Opazili boste, da se bo meditacija končala točno v času kot ste si ga pred meditacijo mentalno določili.


Siddha Yoga na kratko:


Kdorkoli Katerekoli vere, barve, dežele, rase…Kadarkoli zjutraj, popoldan, zvečer, ponoči…Časovno neomejeno 5, 10, 12, 15 30 minut. Kolikor dolgo želite.Kjerkoli pisarna, doma, avtobus, vlak…Kakorkoli na stolu, postelji, podu, zofi…V kateri koli poziciji prekrižanih nog, ležeče, sede na stolu…Katere koli starosti otrok, mladostnik, srednjih let, starostnik.Katere koli bolezni psihične, mentalne, in osvoboditve od katerekoli zasvojenostiKaterega koli stresa povezane z družino, poslovno, delo…